Terminsstart v 38
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborgs Konståkningsklubb
Finalnumret
2021-05-08 12:29

När alla bidrag framfört sina nummer är det dags för Juryn att leverera. Medan de diskuterar o fattar beslut hjälper dessa tjejer till att öka spänningen. What was the greatest show? 

Tävlingsbidrag nr 9 - Gabriel
2021-05-08 07:41

Lets skate tävlingsbidrag nr9 är Johan Gabriel som kommer bjuda oss på ett rent o stilfullt nummer i klassisk anda. Lycka till! 

Vår konferencier
2021-05-07 15:38
Lets Skate egen konferencier är Charlotte Herslow Vilén!
Lotta har tävlat SM i hästhoppning i unga dar, men nu ägnar hon tiden åt sina barn med gymnastik och hopprepsträning när hon inte hänger i ishallen. Hon vet hur viktigt det är med sammanhållning även i en individuell sport som konståkning
Lotta kommer guida oss genom eventet och se till att alla tävlingsbidragen blir presenterade och ställa frågor till Jury och åkare kring framförandet. Allt för att vi ska få en så trevlig eftermiddag som möjligt ihop med alla som följer eventet online.
Åttonde laget ut - Team Carla
2021-05-07 08:40
Team Carla är åttonde laget ut i Lets Skate. De kommer bjuda på ett fartfyllt jazznummer. Håll i hatten’ Lycka till!
 
 
Jurymedlem nr 5
2021-05-06 15:00
Vi välkomnar Jurymedlem nr 5 - Lasse Svensson
Lasse är gymnasielärare på Sveriges sydligaste gymnasium, SSG. På sin fritid gillar han att organisera sig i olika sammanhang. Han är en av de programansvariga för Palmfestivalen, aktör och textförfattare i Teater Tittin, volontär i Lilla Beddinge Teater, förtroenderåd i Sparbanksstiftelsen och snart är det dags för den årliga femårsparaden. Han gillar allt vad festival innebär. Musik, underbar sång, spektakulära nummer och glada människor. Han har faktiskt gjort ett uppvisningsnummer på skridsko. Det var på konståkningens isshow 2007. Han och Malena Björner gjorde både trippel axel, salchow och toeloop…eller nja..han hoppade lite och glattade runt på isen. Han vet hur svårt det är att göra allt de fantastiska barnen och ungdomarna gör på isen
Vandringspris och våra värdinnor
2021-05-06 12:08

Lets skate är en början på något nytt och vinnaren får äran att ta del av Lets Skate TreKK vandringspris. Lets skate eventet tas om hand av 3 värdinnor Edna, Olivia och Sara.

Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer