Terminsstart v 38
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborgs Konståkningsklubb
IS-SHOW - GREASE - 13-14 MAJ
2022-03-03 15:30

Den 13 och 14 maj är det dags för TreKKs årliga Is-Show!

FREDAG 13 MAJ KL 18.00

LÖRDAG 14 MAJ KL 14.00 OCH 17.00

Föreställningen är ca 1,5 timme inkl 30 min paus mellan akt 1 och akt 2.

 

Detta är en stor happening inom klubben och vi vill att även ert barn vill vara med i detta!

Detta är ett jättebra tillfälle för alla att lära känna andra inom klubben, både föräldrar och barn. Showen är för alla åkare, från elit till nybörjare i skridskoskolan och kan vara ett roligt tillfälle att bjuda in utomstående till ett fantastiskt evenemang!

 

För att ansvariga skall kunna göra rollfördelningar och skapa arbetsgrupper
ber vi er svara på kallelsen senast lördagen den 5 mars.

 

Det är mycket viktigt att ni besvarar kallelsen då hela rollsättningen baseras på era svar. Kan man inte vara med på alla tre föreställningar ber vi er skriva vilken föreställning ni inte kan deltaga på i kommentar.

 

Är man med i showen fortsätter träningen efter slingatävlingen den 27 mars (när terminen annars slutar). Man förväntas då dyka upp på showträningar samt aktivt ta del i kostym, vilket kan innebära enklare sömnad till sitt eget barn efter mönster som tillhandahålls. Sy-kvällar kommer att anordnas på Södan för dem som behöver hjälp, vid två tillfällen. Det kan också innebära att man behöver ordna annan klädsel, tex tights eller shorts.  Gruppen som barnet tilldelas samarbetar så att alla kostymer ser likadana ut. En kostymgrupp finns, som sköter design och logistik. Kostnaden hålls så låg som möjligt men man får räkna med en mindre kostnad för inköp av tyg eller plagg.

 

BARNEN ÄLSKAR DETTA SÅ GÅ NU IN OCH SVARA JA DIREKT :-)

 

SVARA PÅ KALLELSEN SOM KOMMER VIA MAIL SENAST PÅ LÖRDAG 5 MARS

 

Med vänliga hälsningar

Trelleborgs Konståkningsklubb


Nyhetsarkiv
Sommarläger vecka 322022-05-18 11:07
 
Våra sponsorer